Trump u godinu dana izgubio 800 milijuna dolara ali nije izgubio titulu milijardera

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. rujan 2016. u 11:26
Foto: Reuters

Protiveći se desetljećima staroj tradiciji američkih predsjedničkih kandidata, Trump je odbio objaviti svoju imovinsku karticu.

Republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump "težak" je 3,7 milijardi dolara, 800 milijuna manje nego prošle godine, procjenjuje u srijedu časopis Forbes koji spomenuti gubitak većim dijelom pripisuje padu tržišta nekretnina u New Yorku.

Forbes je ispitao imovinu newyorškog milijardera i utvrdio da je 18 od 28 nekretnina izgubilo na vrijednosti, uključujući Trump Tower na Manhattanu i Mar-a-Lago klub u Palm Beachu na Floridi. Prema Forbesu, koji prati Trumpovo bogatstvo u posljednje 34 godine, pala je i vrijednost nekretnine na Wall Streetu 40.

Istovremeno je jedna nekretnina zadržala svoju vrijednost, dok je vrijednost sedam nekretnina, uključujući i nekretninu na adresi California Street 555, što je druga najveća zgrada u San Franciscu, porasla.

Detalji Trumpova bogatstva nisu jasno poznati. Protiveći se desetljećima staroj tradiciji američkih predsjedničkih kandidata, Trump je odbio objaviti svoju imovinsku karticu.

Komentirajte prvi

New Report

Close