Traži se menadžer koji bi za 22.000 kn mjesečno živio na pustom otoku

Dvorac Incholm (Guliver/Thinkstock) Dvorac Incholm (Guliver/Thinkstock)

Zadatak menadžera je da brine o otoku te da boravi na njemu osam mjeseci godišnje.

U Škotskoj je objavljen vrlo zanimljiv oglas za posao,  odličan za sve koji bi se voljeli maknuti iz gradske sredine, ali pritom i dalje dobro zarađivati, prenosi Večernji list.

Za iznos od 2500 funti mjesečno (oko 22.000 kuna) nudi se pozicija menadžera nenaseljenog otoka Inchcolma. Zadatak menadžera je da brine o otoku  te da boravi na njemu osam mjeseci godišnje. Menadžer bi trebao biti smješten u povijesnom dvorcu na otoku, a v oda za piće dovozit će mu se s kopna.  Pristup internetu bit će ograničen.

U organizaciji Historic Scotland, koja je raspisala natječaj kažu da je dvorac opremljen tušem, perilicom i kuhinjom, a priključen je i na struju i vodu. Inchcolm godišnje posjeti i do 20.000 turista pa budući menadžer neće biti usamljen.

Komentari (1)
  • Moller
    Moller 10:51 8.2.2013.

    ovo bi se tako lijepo uklopilo jednom bivšem političaru, samo da ga puste iz pravog suđa, menadžer je, iskustva s dvorcima ima, prometa koliko vidim nema, ovaca također(nema što izgubiti), može održavati predavanja turistima o svom uspješnom radu pokretanja investicija, ionako ga ne poznaju, nešto bi zaradio za pokrivanje troškova propale mu firme i bio slobodan čovjek

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!