Todorić nije više najjači trgovac u BiH, pretekao ga Bingo

Autor: Poslovni.hr , 08. ožujak 2017. u 10:20
Foto: Krunoslav Petric/PIXSELL

Trgovinski lanac Bingo prestigao je Konzum po prodaji u 2016. i tako postao tržišni lider u BiH, izvještava poslovni portal BiznisInfo

BiH trgovački lanac Bingo prestigao je Konzum po prodaji u 2016. godini i tako postao tržišni lider, izvještava portal BiznisInfo na temelju podataka Euromonitora. 

Navodi se da je stanje u maloprodajnom sektoru u BiH stabilnije nego ukupno stanje u ekonomiji.

Maloprodajni sektor je nastavio rast prošle godine, zahvaljujući solidnim ekonomskim kretanjima, rastu posjeta BiH i tehnološkom napretku.

"Regionalni lanac Konzum i domaći Bingo odvojili su se od ostatka konkurencije, imaju znatnu financijsku pomoć od velikih institucionalnih investitora i bankara koji su prepoznali potencijal maloprodajnog tržišta u BiH", navodi se u izvještaju.

Komentari (4)
Pogledajte sve

koja hr zavist … strasno.

akve veze uopce ima sta todori je il nije ,nekuzim kome je todoric uopce bitan????????????’

Interesantno kako se hrvatski mediji (i to uglavnom marginalni -portalski,koje u tiskanom obliku nitko ne bi kupovao) a i dobar dio naivnih ljudi nasladjuju sa negativnostima bilo koje veće hrvatske firme,u ovom slucaju Agrokora, cak i ako se radi o poslovima izvan RH gdje sigurno ne drže vodu klasične price o “pogodovanjima”,”poticajima”,”njegovim ministrima” itd. Klasican hrvatski jal.

New Report

Close