Švicarska kompanija turističkih riječnih brodova zapošljava: Plaće do 2.300 eura i napojnice od minimalno 600 eura

Autor: Poslovni.hr , 17. svibanj 2016. u 09:34
Foto: Thinkstock

Kandidati koji dobiju posao, mogu očekivati Švicarski ugovor o radu.

Švicarska kompanije turističkih riječnih brodova Viking River Cruises raspisuje natječaj za rad na riječnim brodovima koji plove Europom.

Kandidati koji dobiju posao, mogu očekivati Švicarski ugovor o radu koji zaposlenima osigurava: plaću i napojnice, mirovinski fond, zdravstveno osiguranje, dječji dodatak, dva mjeseca rada, i dva tjedna plaćenog godišnjeg odmora.

Otvorene su pozicije za sobar/icu, kuhara, pomoćnog radnika i konobar/icu. Ovisno o zanimanju, plaće se kreću od 1.150 do 2.300 eura, uz minimalne napojnice od 600 eura.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Da da fond managerima. He he


Nisam siguren koliko sobarica i konobara prati Poslovni da bi im ovo bilo zanimljivo..

pa ovo i nije namijenjeno sobaricama i konobarima nego bivšim brokerima, fond managerima i ostalima koji su bankrotirali na ZSE i u regionu

Al smijesno je da naglasavaju ‘tip’ kao dio kompenzacijskog paketa, a kad ono brod koji plovi Dunavom, “all inclusive”…. 🙂

Al vjerojatno se spava i objeduje na brodu, doduse ne znamo jel to naplatno ili neneaplatno. Poznajuci Svicarce, vjerojatno nista nije mukte. A i posao je vjerojatno samo ta dva mjeseca, plovne, proljetno-ljetne sezone.

New Report

Close