‘Stvorit ćemo 5 milijuna novih radnih mjesta’

Autor: Poslovni.hr , 07. veljača 2019. u 15:43
Foto: Getty Images

Uoči nadolazećih europskih izbora u svibnju, EPP Grupa ima jasan cilj: stvoriti 5 milijuna novih radnih mjesta u slijedećim godinama.

Voditeljica hrvatske EPP/HDZ delegacije u Europskom parlamentu Dubravka Šuica te zastupnice Ivana Maletić i Željana Zovko sudjeluju na sjednici proširenog predsjedništva Kluba zastupnika Europske pučke stranke pod predsjedanjem Manfreda Webera, a koja se od 6. do 8. veljače održava u Ateni. Na sastanku između ostalih sudjeluju povjerenik za migracije, unutarnje poslove i građanstvo Dimitris Avramopoulos, predsjednik Europskog parlamenta Antonio Tajani, predsjednik stranke Partido Popular Pablo Casado te glavni urednik The Timesa Simon Nixon.

Glavna tema sastanka u Ateni je nezaposlenost mladih i stvaranje novih radnih mjesta. Uoči nadolazećih europskih izbora u svibnju, EPP Grupa ima jasan cilj: stvoriti 5 milijuna novih radnih mjesta u slijedećim godinama. Da bi se to postiglo, predsjednik Kluba zastupnika Europske pučke stranke (EPP) u Europskom parlamentu i glavni kandidat EPP-a za predsjednika Europske komisije Manfred Weber u Ateni predstavlja gospodarski program za stvaranje novih radnih mjesta, temeljen na inovacijama, ambicioznim trgovinskim sporazumima, ulaganjima u infrastrukturu i snažnom socijalnom tržišnom gospodarstvu.

Komentirajte prvi

New Report

Close