Stric tenisača Novaka Đokovića dovodi kineske investitore na Jahorinu

Autor: Poslovni dnevnik , 02. studeni 2017. u 13:30
Na Jahorini će se 2019. godine održati Olimpijske igre mladih

Olimpijski centar raspolaže s gotovo 6000 ležaja u hotelima, apartmanima i vikendicama.

Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra (OC) Jahorina, razgovarao je s Goranom Đokovićem, predstavnikom Kineskog investicijskog fonda, o investicijama u tu planinu, javlja portal Capital.ba.

U razgovoru su se složili da planina kao turističko odredište napreduje i da je sve veći broj investitora prepoznaje kao mjesto velikih ulaganja u sljedećem razdoblju. "Lokalne zajednice i vlada Republike Srpske prepoznale su potencijal i značaj Jahorine i uključile se s ciljem da svojom ulogom ojačaju pozitivnu sliku", rekao je Ljevnaić u razgovoru s Đokovićem, koji je javnosti poznat kao stric najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića.

  Ljevnaić je objasnio da je Olimpijski centar Jahorina organizator više atraktivnih zabavnih priredbi regionalnog značaja, kao i brojnih sportskih događanja. "Poseban poticaj nam je organizacija EJOF-a – Olimpijskih igara mladih 2019. godine, gdje će se mladi iz cijelog svijeta natjecati u disciplinama slalom i veleslalom", dodao je Ljevnaić u razgovoru s Đokovićem.

Jahorina raspolaže s gotovo 6000 ležaja u hotelima, apartmanima i vikend kućama, a osuvremenjivanje vertikalnog transporta i njegovo uređenje, kao i cijelog skijališta, ovu BiH planinu čine atraktivnom kada je riječ o potencijalnim ulagačima. Realizacijom ovogodišnjih planiranih investicija Jahorina se treba vratiti na kartu uspješnih europskih skijaških destinacija, te postati regionalna turistička lokacija u zimskom, ali i ljetnjem razdoblju, ističe se u priopćenju OC Jahorina. 

Komentirajte prvi

New Report

Close