Stranka koja zagovara legalizaciju droga i Pokemone formirati će vladu

Autor: Poslovni.hr , 15. kolovoz 2016. u 10:08
Foto: Thinkstock

U općoj zaluđenosti igricom Pokemon Go islandski pirati predlažu da se biračka mjesta pretvore u Pokestopove.

Ako je vjerovati anketama, a one su se u slučaju Islanda do sada pokazale prilično točnima, Piratska stranka na sljedećim će izborima formirati vladu.

Većina analitičara sada se slaže da će stranka koja zagovara, između ostalog,legalizaciju droga i davanje azila zviždaču Edwardu Snowdenu koji je otkrio američko špijuniranje građana, osvojiti između 18 i 20 mjesta u parlamentu na izborima u listopadu. Prema anketama, prva su stranka u državi s više od 28 posto podrške građana. Slijedi ih konzervativna Stranka neovisnosti, piše Večernji list.

Zagovaratelji izravne demokracije, veće vladine transparentnosti, novog ustava, ali i kreativnog korištenja novih tehnologija za revitalizaciju demokracije već su iznijeli prijedlog kako povećati izlaznost mladih na izbore. U općoj zaluđenosti igricom Pokemon Go islandski pirati predlažu da se biračka mjesta pretvore u Pokestopove – mjesta na kojima se u igrici nabavljaju lopte, jaja i drugi korisni predmeti za igru.

Komentari (2)
Pogledajte sve

jorgen , i David Icke bi vam pozavidio na ovom komentaru

Zanimljivo da u svojoj ideološkoj subjektivnosti nastojite prikazati navedenu stranku s podsmijehom i u negativnom kontekstu, a istovremeno ne navodite daleko ozbiljnije dosege te stranke, prvenstveno po pitanju bankarskog sektora. Time se svrstavate na stranu onih koji su uzrokovali svjetsku gospodarsku krizu, te dokazujete da niste relevantan izvor informacija. Kako vam vjerovati, kada ni jednom riječju niste spomenuli njihove uspjehe u obuzdavanju banaka, koje je postalo poznato širom svijeta ?

New Report

Close