Snijeg poremetio promet u Parizu, otkazano 40 posto letova

Epa Epa

Zbog obilnih snježnih nanosa zračni je promet u nedjelju ujutro u pariškim zračnim lukama Roissy Charles De Gaulle i Orly značajno poremećen, a 40 posto letova otkazano.

 Zbog obilnih snježnih nanosa zračni je promet u nedjelju ujutro u pariškim zračnim lukama Roissy Charles De Gaulle i Orly značajno poremećen, a 40 posto letova otkazano je u skladu s jučerašnjom odlukom francuske Uprave za civilni zračni promet, izvijestili su iz uprave Pariških zračnih luka (ADP).

"Kako smo predvidjeli, promet se odvija s poteškoćama. Bili smo prisiljeni ukinuti 40 posto letova", rekla je za France Presse glasnogovornica ADP-a, preporučivši putnicima da ne dolaze u zračne luke prije nego što se kod svojeg zračnog prijevoznika raspitaju o tome je li let koji su zakazali otkazan. "Trenutačno nema kašnjenja niti otkazivanja letova, no snježne padaline će se tijekom jutra pojačati, zbog čega su moguća nova kašnjenja i otkazivanja letova", rekla
je.

Iz ADP-a su priopćili kako su u subotu od zračnih kompanija zatražili smanjenje letova tijekom nedjelje za 40 posto u zračnim lukama Roissy i Orly, uslijed meteoroloških pokazatelja koji su najavlili obilne snježne oborine.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!