Siemensova nova tvrtka za logističke aktivnosti u zračnim lukama te za poštanske aktivnosti

Photo: Sanjin Strukić PIXSELL Photo: Sanjin Strukić PIXSELL

Siemens više ne namjerava prodavati svoje usluge zbrinjavanja ručne prtljage te pošiljki i poštanskih aktivnosti sortiranja. Navedene aktivnosti postaju zasebna grana poslovanja pod Siemensovim vodstvom.

Siemens više ne namjerava prodavati svoje usluge zbrinjavanja ručne prtljage te pošiljki i poštanskih aktivnosti sortiranja. Navedene aktivnosti postaju zasebna grana poslovanja pod Siemensovim vodstvom. "Uzeti ćemo stvari u svoje ruke u slučaju poštanskih automatizacija i logistike u zračnim lukama. Postavit ćemo tvrtku tako da se može raditi bolje i fleksibilnije u konkurentskom okruženju. Stvorit ćemo potrebne preduvjete za to: pogodna financijska sredstva, odgovarajuće strukture upravljanja i primjereni vremenski rok ", rekao je predsjednik i izvršni direktor Siemens Joe Kaeser.

Aktivnosti vezane uz ručne prtljage te pošiljke i poštanske aktivnosti sortiranja djelovat će kao zasebna tvrtka je koja s radom počinje u narednim mjesecima. Taj potez će dati aktivnostima fleksibilnost koja im je potrebna za njihovo poslovanje. Siemens će pružiti tvrtki čvrstu financijsku osnovu kako bi se ona dalje mogla razvijati i proširiti svoj portfelj proizvoda.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!