Revolucija u proizvodnji tjestenina, pekarnica otvorila ‘kolačićomat’

Autor: Poslovni.hr , 26. ožujak 2014. u 12:15
Screenshot: Reuters

Da su jela od tjestenine “McDonald’s 21. stoljeća” utvrđeno je na nedavno održanom okruglom stolu Poslovnog dnevnika ‘Pekarski proizvodi i tjestenine’.

Da su jela od tjestenine "McDonald's 21. stoljeća" utvrđeno je na nedavno održanom okruglom stolu Poslovnog dnevnika 'Pekarski proizvodi i tjestenine', zaključak kojeg kaže i da je pekarska industrija i industrija proizvodnje tjestenina posljednjih nekoliko godina doživjela veliki zamah. Proizvodnja tjestenina porasla je višestruko, a pekarnice su postale sve modernije i inovativnije. 

Da je tome tako pokazuje i primjer pekarnice Sprinklers koja je u New Yorku postavila 'Cupcake automat', ili u slobodnom prijevodu 'kolačićomat', automat za kolačiće. Kako funkcionira? Kao i svaki drugi automat, samo što nakon što provučete karticu ne izlaze novci nego – kolačići.

Automat je postavljen na ulice New Yorka 25. ožujka ove godine. Iako je u početku bilo manjih tehničkih problema, ispred automata ubrzo se pojavio red ljudi koji su čekali isprobati ga.

Komentirajte prvi

New Report

Close