Putin ismijao sankcije EU i SAD-a

Autor: Agencija VLM , 13. rujan 2014. u 16:12
Reuters

Novinarima je rekao kako su sankcije konstruirane tako da prekinu mirovni proces.

Ruski predsjednik Vladimir Putin u petak je u Tadžikistanu ismijao sankcije Europske unije i SAD-a, prenosi EUobserver.

Novinarima je rekao kako su sankcije konstruirane tako da prekinu mirovni proces između Rusije i Ukrajine.

Izrazio je zadovoljstvo što su se ruski parlamentarni zastupnici u sklopu sankcija našli na crnoj listi jer to znači da će ostati doma i raditi umjesto da se "sunčaju u nekim stranim odmaralištima".

Komentari (5)
Pogledajte sve

RMG –PO grbu se vidi tvoja politička orjrntacija,međutim stvarnost je jako drugačija.Prvi put nakon Hitlera se pojavio Hitler.Ako baš hoćeš Putin kopira i Hitlera i Miloševića.Pa svi realni to vide osim KGB-ovaca i aboliranih koji vide neku statisfakciju za poraz 1995.

I tako su SAD natjerali EU da uđe u klinč s Rusima. Amerika od ovog neće imati štetu, dok će Europa ovim sankcijama šteti više sebi nego samoj Rusiji. Shvatit će to tek kad Rusi budu uveli protusankcije i kad obostrane sankcije budu ukinute. Onda će im trebati prilično vremensko razdoblje da se opet vrate na staro a povjerenje će biti trajno narušeno. Nije ovo prvi put da SAD profitira na račun drugih tako da ih zavadi. Ovi u EU-u ne samo da su najobičnije sluge i ulizice SAD-u već su i nevjerojatno instrumentalizirani od strane istih što upućuje na to da i nisu baš najbistriji.

Drapat će se Putin i gdje ga ne srbi.Ne Srbi.

Zaboravljaputin da je ne tako davno rusija bankrotirala. Mogla bih se povjest ubrzo ponovit a sve zbog Putina i njezovih osvajackihapetita.. Pa nije mu ovo srednji vijek… Ah da svi rusi treba da zive u jednoj drzavi nekako mi to poznato…

New Report

Close