Prvi gosti u Regent Porto Montenegru

Autor: Poslovni dnevnik , 06. kolovoz 2014. u 17:20
PD

Luksuzni objekt uz more, površine 20 tisuća četvornih metara, nudi 51 sobu te 35 apartmana i rezidencija.

Novi hotel s pet zvjezdica u turističkom naselju Porto Montenegro u Tivtu počeo je s radom. Prvi gosti stigli su iz zemalja zapadne Europe i Rusije, dok je službeno otvaranje novog hotela najavljeno za 27. kolovoz, piše Pobjeda.

Regent Porto Montenegro drugi je hotel s pet zvjezdica u Crnoj Gori te sedmi hotel u vlasništvu tajvanskog lanca Regent Hotels and Resort. Investitor prvog tivatskog hotela s pet zvjezdica je kompanija PM Hotels, tvrtka-kćer kompanije Adriatic Marinas, koja je u gradnju hotela uložila više od 55 milijuna eura. Luksuzni objekt na samoj obali površine je oko 20 tisuća četvornih metara, te nudi 51 bogato opremljenu sobu s pogledom na Bokokotorski zaljev (ili na planine), te 35 apartmana i rezidencija, od kojih je najskuplji penthouse površine od 650 četvornih metara.

Gostima hotela na raspolaganju su kafići, eksluzivni restorani s vanjskim terasama uz more i ovoreni bazen dužine 20 metara, a tu je i velika dvorana The Ballroom Teodo koja može primiti 200 gostiju. Spa centar nudi međunarodne tretmane i tretmane inspirirane azijskom tradicijom, a gosti će moći koristiti i zatvoreni bazen, tursku kupaonicu, saunu, parnu kupaonicu, fitness i spa centar te druge luksuzne sadržaje. U hotelu, koji je projektiran u studiju Reardon Smith Architects iz Londona, zaposleno je 149 radnika, od kojih je 99 iz Crne Gore.

U marini Porto Montenegra svi vezovi su zauzeti te su za vrijeme kolovoza i rujna nužne liste čekanja, ali nije tako na cijeloj tivatskoj rivijeri. Prema podacima Turističke organizacije Tivat broj gostiju je u odnosu na 1. kolovoz prošle godine bio manji za 8%. 

Komentirajte prvi

New Report

Close