Kako bi vratili dugove, prodaju nekretnine vrijedne više od 50 milijuna eura

Autor: Poslovni dnevnik , 11. lipanj 2018. u 06:42
Kupcima se nudi i Hotel Grand u Cetinju

Tvrtka Izbor iz Bara.

Barska kompanija Izbor pokrenula je prodaju nekretnina diljem Crne Gore, po procijenjenoj vrijednosti višoj od 50 milijuna eura.

Kompanija je niz godina u većinskom vlasništvu zatvorenog investicijskog fonda Eurofond kojim upravljaju osobe povezane s poduzetnikom Veselinom Barovićem.

Kako neslužbeno doznaju Vijesti, prodajom imovine pokrit će i izmiriti obveze prema vjerovnicima od oko 1,8 milijuna eura.

Na prodaju su ponuđeni, između ostalog, cetinjski Hotel Grand, zgrada Robne kuće s desetak poslovnih prostora u centru Bara i pripadajućim zemljištem, dvije nekretnine u Baru, poslovna zgrada i nekretnina u Čanju, kao i tri poslovne zgrade u Domu vojske. Prodaje se i nekretnina u Donjim Murićima – Otok golubova, na području NP Skadarsko jezero i zemljište i zgrade u selu Limljani.

Na prodaju je i veći broj katastarski odvojenih nekretnina, različitih površina, u mjestima Đurasovci i Ostros. Prodaju se, također, još tri poslovna prostora, nekretnina u Petrovcu površine 90 kvadrata, kao i zemljište s ruševinama bivše poslovne zgrade u Kolašinu, za koje je predviđena mogućnost zajedničke gradnje. Također u Podgorici tri zemljišta, površine od 2384 kvadrata do 18.872 kvadrata. 

Komentirajte prvi

New Report

Close