Prevent Safety izvozi 30% proizvodnje

Autor: Poslovni dnevnik , 03. veljača 2015. u 21:59
Nedžad Pita, direktor Prevent Safetyja

Tvrtka iz Goražda izvozi u zemlje regije, jugozapadne Azije, EU, čak i u Katar.

Prevent Safety je jedna od najstarijih članica Prevent Grupacije i svojim poslovanjem značajno doprinosi uspjehu te grupe u BiH.

Smještena u Goraždu, piše ekapija, ova kompanija zapošljava oko 100 radnika s pomoću najsuvremenije opreme proizvodi visokokvalitentu zaštitnu opremu, a i partneri su renomiranih svjetskih tvrtki. Nedžad Pita, direktor Prevent Safety-a  kaže da su sa godišnjom proizvodnjom većom od 1,5 milijuna pari zaštitnih rukavica zadovoljnim realiziranim poslom u prošloj godini, te da je on bio u skladu sa planovima. "Otvorena su nova regionalna ali i ino tržišta.

Po prvi put, zaština oprema iz Prevent Safetyja, plasirana je na tržište Katara. Ovo tržište ima ogroman potencijal što smo i prepoznali te ostvarili jako dobru suradnju. Naši proizvodi su jako zastupljeni u zemljama regije", ističe Pita. Osim zaštinih rukavica, Prevent Safety proizvodi i ostalu opremu za zaštitu na radu, proizvedenu prema visokim standardima kvaliteta, a osim rukavice najviše se traže radna odjela. Tvrtka izvozi u gotovo sve zemlje EU te su od nedavno prisutni i na prostoru jugozapadne Azije.  Više od 30 posto ukupnog prihoda dolazi od izvoza. 

Komentirajte prvi

New Report

Close