Političar zbog propuštenog leta porazbijao zračnu luku

Autor: Agencija VLM , 27. veljača 2013. u 19:15
Ilustracija (Guliver/Thinkstock)

Linkun je zbog skandaloznog ispada suspendiran iz Političke savjetodavne konferencije, a javnosti je ponudio svoju ispriku.

 Znate li vi tko sam ja? – derao se muškarac razbijajući inventar zračne luke Changshui u Kunmingu na jugozapadu Kine. Ispostavilo se da je riječ o Yanu Linkunu, članu Političke savjetodavne konferencije, koja savjetuje kinesku vladu prije glasovanja za zakone i odredbe.

Linkun je ostao bijesan nakon što ga je osoblje zračne luke obavijestilo da je upravo propustio let dok je otišao kupiti doručak. Prvo je pokušao razbiti staklena vrata koja vode na pistu, a potom se bacio na razbijanje računala, dok su začuđeni zaposlenici, kao i njegova supruga i sin, promatrali u nevjerici. Video-snimka razbijačkog pohoda objavljena je na internetu.

Linkun je zbog skandaloznog ispada suspendiran iz Političke savjetodavne konferencije, a javnosti je ponudio svoju ispriku, prenosi National Post. "Moji iracionalni postupci i neljubaznost uzrokovali su gubitke za zračnu luku, a loše su djelovali i na javnost. Stoga se iskreno ispričavam", rekao je Linkun, koji bi zbog skandala mogao i kazneno odgovarati.

Komentirajte prvi

New Report

Close