Platforma za traženje smještaja prikupila 60 milijuna dolara

Autor: Poslovni.hr , 14. veljača 2016. u 11:32
FOTO: Thinkstock

Stranica je dostupna na 11 jezika, te su na konstantnom raspolaganju i multilingvalni agenti. Stanodavci potpisuju ugovor u kojem jamče jednostavnost i transparentnost, te da neće ni na koji način maltretirati stanara.

Student.com, online posrednik za studente koji traže smještaj, objavio je kako je prikupio 60 milijuna dolara od donacija i sada napokon izlazi iz sjene. 

Baza web posrednika je u Londonu, a bavi se besplatnim posredništvom za studente koji traže smještaj, osobito za one koji studiraju u stranoj zemlji. Prema statistikama startupa, sve više studenata studira van matične države, a to potvrđuje i stopa rasta od 6,4 posto godišnje.

Navedeno je također kako će platforma do početka iduće akademske godine na raspolaganju imati nekretnine i smještajne jedinice u 426 gradova, sve u neposrednoj blizini više od 1.000 fakulteta. Stranica je dostupna na 11 jezika, te su na konstantnom raspolaganju i multilingvalni agenti. Stanodavci potpisuju ugovor u kojem jamče jednostavnost i transparentnost, te da neće ni na koji način maltretirati stanara.

Nove investicije uložit će se u povećanje tima zaposlenika stranice Student.com, te u poboljšanje same ponude kao i širenje na SAD, Latinsku Ameriku i Bliski Istok.

"Sa Student.com ne samo da omogućavamo inozemnim studentima jednostavno i brzo pronalaženje smještaja, već i stanodavcima dajemo digitalnu i globalnu mogućnost pronalaženja milijuna studenata", za Business Insider je rekao suosnivač Shakil Khan.

Komentirajte prvi

New Report

Close