Otpuštena jer je Trumpu pokazala srednji prst

Autor: Poslovni.hr/Hina , 07. studeni 2017. u 11:54
Foto: Twitter

Briskman je prije desetak dana snimio službeni fotograf Bijele kuće Brendan Smialowski, a nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama izgubila je posao.

Samohranoj majci Juli Briskman, koja je pokazala srednji prst američkom predsjedniku Donaldu Trumpu kad je kolona u kojoj se vozio prošla pokraj nje dok se vozila biciklom, poslodavac je zbog toga dao otkaz. 

Briskman je prije desetak dana snimio službeni fotograf Bijele kuće Brendan Smialowski, a nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama izgubila je posao. 

Na slici, koju je ponosno objavila na svojim Facebook i Twitter profilima, okrenuta je leđima. No to nije spriječilo njezina poslodavca, Akimu LLC, građevinsku tvrtku koja surađuje s američkom vladom i vojskom da joj samo tri dana nakon "incidenta" uruči otkaz uz objašnjenje da je prekršila politiku društvenih medija te da bi mogla naštetiti profesionalnoj reputaciji Akime. 

"Prolazio je u koloni pokraj mene i samo sam u trenu osjetila da mi je krv provrela… Pomislila sam: opet ide na proklete golf terene", ispripovijedala je Briskman. 

"Poručili su mi da ne mogu na društvenim mrežama objavljivati 'opscene' i nepristojne' stvari. Dakle, oni taj pokret smatraju opscenim", rekla je za Huffington post. 

Smialovski je rekao da je uvijek spreman za dobru fotografiju. Njemu je svejedno, jer nije on dobio otkaz. 

"Nikad ne znate što vas čeka i što se može dogoditi", kazao je, dodavši da je gestikulacija prolaznika česta u trenucima kada pokraj njih prolazi predsjednikova kolona.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Pokazi hrvatskom premijeru srednji prst pa ces vidjet snagu “prave” pravne drzave… Kako je to super, na izborima svaka rijec moze biti laz, mogu godinama krasti milijarde, lagati cim zinu, obmanjivati, rasprodavati. Zrtvovat ce jednoga pa sve ispocetka, narod zaboravlja. Onda se usudi pa reci nesto protiv njih ili ne daj boze pokazi prst eto te u zatvoru i crnoj listi zauvijek. I sta ce reci narod? Nije to trebao napraviti samo si je navukao vraga na ledja! To je kao nogometna utakmica gdje nitko na terenu ne zna koji je njegov gol, a ovi sto sjede u lozi smiju se i broje novac od ulaznica. Ja im se divim jer izmanipulirati milijune ljudi da ne misle svojom glavom je nevjerojatna sposobnost.

New Report

Close