Đoković odustao od hotela na Kopaoniku

Autor: Poslovni dnevnik , 24. svibanj 2015. u 22:00
Kafić 'Novak' bit će srušen da bi se izgradio hotel 'Dolly Bell'

Zemljište na kojem je kafić ‘Novak’ kupio je prijatelj Đokovićevih koji će samostalno graditi luksuzan hotel.

Srđan Đoković, otac vodećeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, prodao je zemljište na Kopaoniku Zvonku Veselinoviću, poduzetniku s Kosova, koji će uskoro početi graditi hotel s pet zvjezdica, javlja Blic. Veselinović je otkupio i idejni projekt, što će ga sve zajedno stajati oko 600.000 eura.

Predugovor je potpisan, a Veselinović će službeno postati vlasnik za dvadesetak dana, kada će građevinska dozvola postati pravosnažna. Riječ je o parceli površine oko 900 četvornih metara, na kojoj je sada nalazi kafić "Novak", a gdje je Srđan Đoković planirao izgradnju hotela. Iako je napravljen i urbanistički projekt, koji je usvojila općina Raška, i pribavljena ostala nužna dokumentacija, Đokovići su na kraju odustali od gradnje.

Izvor Blica tvrdi da je posao sklopljen na inicijativu Srđana Đoković, koji je cijeli projekt i ideju ponudio Veselinoviću. Hotel će izgledati kao planinska kuća, a imat će 14 luksuznih apartmana. Planirane su tri podzemne etaže, prizemlje s galerijom, dva kata i dvije razine potkrovlja. Bit će izgrađen bazen i spa centar. Novi hotel zvat će se "Dolly Bell", i bit će vlasništvu Veselinovićeve obiteljske tvrtke Inkop iz Ćuprije. Sljedećih dana počet će rušenje sadašnjeg kafića "Novak". 

Komentirajte prvi

New Report

Close