Novak Đoković brend ambasador Lacostea

Autor: Poslovni dnevnik , 24. svibanj 2017. u 15:22
Novak Đoković postao je novi Lacosteov 'krokodil'

Najbolji srpski tenisač u novoj opremi nakon Adidasa, Sergia Tacchinija i Uniqloa.

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković službeno je postao globalni brend ambasador francuskog brenda Lacoste, jednog od najprestižnijih svjetskih proizvođača sportske opreme i odjeće.

U novoj opremi prvi put će se pojaviti na ovogodišnjem Roland-Garrosu, gde će braniti šampionsku titulu. "Ponosan sam što sam postao novi 'krokodil'. Čast i privilegija mi je što počinjem suradnju s poznatim i uglednim brendom kao što je Lacoste.  Čovjek po kojem brend nosi ime, René Lacoste, veliki je šampion, koji je donio revoluciju u sport i modu tako što je tridesetih godina prošlog stoljeća lansirao polo majice.  To što sam dio njegovog nasljeđa predstavlja mi zadovoljstvo", izjavio je Đoković na svečanoj promociji.

Lacoste je za Đokovića dizajnirao posebnu istoimenu liniju odjeće koju će nositi na svim turnirima ove sezone, s Đokovićevim potpisom na lijevom rukavu. Na majici za Roland-Garros dominiraju crvena, plava i bijela boja, a hlaće će biti bijele ili crne.  "Francuska i Srbija imaju iste boje u zastavi, pa nam nije bilo teško da ih uklopimo u dizajn za Roland-Garros", rekao je Đoković. Srpski tenisač je karijeru počeo u Adidas opremi, potom je nosio opremu Sergio Tacchini, da bi posljednjih godina dominirao svjetskim tenisom u opremi Uniqlo. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

New Report

Close