Nijemci proizvode SIM kartice u Gračanici

Autor: Poslovni.hr , 18. kolovoz 2015. u 22:00
Tvornica u Gračanici ima kapacitet od dva milijuna SIM kartica godišnje, Foto: PD

Elatec Group otvorio je tvornicu na 1600 kvadrata.

Njemački Elatec Group otvorio je tvornicu za prozvodnju SIM i pametnih kartica u Gračanici u Bosni i Hercegovini, javlja portal eKapija.com U novom pogonu Elateca proizvode se SIM kartice i RFID čitači kartica, a distributer je kompanija Elco, priopčeno je iz njemačke kompanije.

Nova tvornica, koja se prostire na 1600 četvornih metara, opremljena je suvremenim strojevima i ima kapacitet od dva milijuna SIM kartica godišnje. “Naš prethodni rast omogućio je otvaranje nove tvornice u sjeveroistočnoj BiH. Želimo postati jedan od vodećih svjetskih centara za personalizaciju SIM kartica”, kaže Benedikt Leisten, direktor sektora za kartična rešenja u Elatec Groupu. Ta kompanija specijalizirana je za razvoj RFID čitača kartica i dijelova. Elatec Group takođe deluje kao distributer usmjeren poluvodiče, računalne sustave, kao i monitorske tehnologije i rješenja.

Elatec ima devet predstavništava u Europi, predstavništvo u SAD, Brazilu i Australiji, te globalnu distribucijsku mrežu i opskrbljuje tržište elektronske industrije širokim asortimanom proizvoda vodećih proizvođača.

Komentirajte prvi

New Report

Close