Miškovićev Delta Holding gradit će hotel Crown Plaza u Ljubljani visok 20 katova

Autor: Poslovni dnevnik , 11. ožujak 2015. u 21:59
Miroslav Mišković opet najavljuje velike projekte

Delta ove godine planira početak gradnje četiri objekta u Srbiji, vrijednih 250 mil. eura.

Miroslav Mišković, kontroverzni srpski poduzetnik, vlasnik Delta Holdinga, najavio je da Delta planira ove godine početak gradnje četiri objekta, ukupne vrijednosti veće od 250 milijuna eura, pri čemu su sredstva već osigurana.

Prema njegovim riječima, za svibanj je planiran početak gradnje nove poslovne zgrade Delte na prostoru od 20 tisuća četvornih metara, dok se u rujnu očekuje prvi radovi na trgovačkom centru na Autokomandi u Beogradu, veličine 180 tisuća kvadrata. Do kraja godine trebali bi početi radovi i na hotelu InterContinental, kao i gradnja poslovne zgrade u Bloku 20, čija je površine veća od 50 tisuća četvornih metara. "Mi smo najveći investitor u Srbiji, a opet postajemo i vodeći regionalni investitor jer 20. ožujka očekujemo potpisivanje ugovora s hotelijerskom grupom InterContinental o gradnji hotela Crown Plaza u Ljubljani, koji će imati 23 tisuće četvornih metara i 20 katova te će biti jedna od najviših zgrada u Ljubljani", rekao je Mišković.

Početkom tjedna je u Staroj Pazovi otvoren distribucijsko-logistički centar Delta transportnog sistema (DTS) na zemljištu veličine 9,2 hektara, dok skladišni prostor zauzima 18 tisuća kvadrata i ima 26.000 paletnih mjesta. "Zahvaljujući investiciji od 10 milijuna eura, DTS će opskrbljivati oko 15.000 kupaca u Srbiji s oko 3000 isporuka dnevno", rekao je Vojin Milić, generalni direktor DTS-a. 

Komentirajte prvi

New Report

Close