Srpski poduzetnik kupuje hotele u Hrvatskoj i Albaniji

Autor: Poslovni dnevnik , 07. studeni 2016. u 15:22
Miroslav Mišković nedavno je postao vlasnik hotela Holiday Inn

Delta Holding u Hrvatskoj pregovara s lokalnim vlastima o preuzimanju nekoliko hotela.

Kompanija Delta Holding Miroslava Miškovića želi postati regionalni lider u hotelijerstvu, te je započela ozbiljne pregovore oko ulaganja u tom sektoru u Hrvatskoj i Albaniji, piše Blic.

Ako pregovori budu uspješni Mišković bi sljedeće godine svoje poslovno carstvo mogao proširiti za dva hotela visoke kategorije u Albaniji i Hrvatskoj, a kako se još pregovara ne zna se točno o kojim hotelima je riječ. Tako bi Delta postala vlasnik šest hotela u četiri države regije. Miškovićeva kompanija gradi u Ljubljani hotel InterContinental, a u Beogradu ima Crowne Plaza i Holiday Inn, dok bi uskoro trebala početi gradnja InterContinentala.

"Riječ je o ulaganju u turizam, odnosno hotelijerstvo. Uz hotel u Ljubljani, koji treba biti završen u proljeće 2017. prioritet su izgradnje beogradskog InterContinentala i ulaganje u hotelijerstvo u Hrvatskoj i Albaniji. U Hrvatskoj je u igri nekoliko lokacija i traju dogovori s lokalnim vlastima, a u Albaniji razmatramo mogućnost partnerskog ulaganja s poznatom lokalnom kompanijom", rekao je Blicu izvor iz Delte, dok je iz kompanije službeno priopćeno samo da su njihovi strateški ciljevi vezani za ulaganje u poljoprivredu, nekretnine i hotelijerstvo. 

Komentirajte prvi

New Report

Close