Manje od dva mjeseca za završetak radova: Gosti u Luštica Bay stižu već u srpnju

Autor: Poslovni dnevnik , 29. svibanj 2018. u 07:01
FOTO: Thinkstock

Upravo se završava najatraktivniji dio kompleksa – Marina naselje s hotelom The Chedi Luštica Bay i nizom stambenih i poslovnih prostora.

Više od 500 radnika na gradilištu resorta Luštica Bay u Krtolima kod Tivta, ima manje od dva mjeseca za završetak prve fazu tog turističkog grada koji će 14. srpnja primiti prve goste u svom prvom hotelu, pišu Vijesti.

Upravo se završava najatraktivniji dio kompleksa – Marina naselje s hotelom The Chedi Luštica Bay i nizom stambenih i poslovnih prostora.

"Samo tri godine nakon što smo predali kupcima prvih deset stambenih zgrada, sada imamo već više od 40 izgrađenih stambenih objekata i do kraja ljeta ćemo klijentima predati ukupno 220 novih stanova, gradskih kuća i vila.

Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo ovog ljeta otvoriti Marina naselje kao prvi segment Luštica Baya. Ključni elementi naselja su prva marina sa 176 vezova i krunski dragulj – novi hotel The Chedi s pet zvjezdica", rekao je izvršni direktor kompanije Luštica Development Darren Gibson.

"Očekivanja su da ćemo u nastavak realizacije projekta ulagati u prosjeku po oko 50 milijuna eura godišnje. U listopadu počinjemo gradnju druge faze – naselja Central na 240.000 kvadrata prostora bivše vojarne u Radovićima", najavio je Gibson.

Prema njegovim riječima, na pragu su rješavanja problema s Općinom Tivat o preuzimanju svih količina pročišćene otpadne vode iz kanalizacijskog sustava Kotor-Tivat-Trašte za navodnjavanja budućeg golf terena."Plan je da nakon ljeta počnemo izgradnju prve faze golf terena s 4 od predviđenih ukupno 18 rupa", dodao je Gibson. 

Komentirajte prvi

New Report

Close