Lječilište u Igalu nema slobodnog kreveta

Autor: Poslovni dnevnik , 15. kolovoz 2017. u 22:00
Uz goste iz regije i cijelog svijeta u Institutu dr. Simo Milošević puno je sportskih ekipa

Čeka se peti pokušaj prodaje državnih dionica

Već više od mjesec dana u Instituta dr. Simo Milošević U Igalu nema slobodnih kreveta. Od početa godine bilježi se rekordan posjet tom crnogorskom lječilištu u odnosu na protekle godine, s ostvarenih 126.500 noćenja, što je za 9,5 tisuća više nego lani.

"U očekivanju raspisivanja novog, petog natječaja za prodaju državnih dionica Instituta, bit će ovo dobra poslovna godina za kompaniju", rekao je za Radio Jadran Nikola Mračević, direktor marketinga i prodaje.  "U oba objekta boravi oko 1200 gostiju, što je oko 600 gostiju u novom i starom dijelu. U novom dijelu smješteni su stalni gosti iz Norveške. Ponovno se vratila grupa pacijenata iz Nizozemske, koje dovodi agencija Fontana", kaže Mračević.

Dobru popunjenost osiguravaju i gosti iz regije i sportski timovi iz cijelog svijeta. Osim vaterpolista i plivača, dosta je nogometaša i gimnastičara i drugih sportskih ekipa, zahvaljujući prihvatljivoj cijeni od 37 eura za pun pansion i korištenje sportskih sadržaja. Dobre su i najave za podsezonu. Vilu Galeb, bivšu Titovu rezidenciju ove godine posjetilo je 1900 gostiju. "Zanimanje raste, a sudeći po knjizi dojmova posjetitelji su zadovojni našim uslugama. Obilasci su četiri puta tjedno, uz vodiče na crnogorskom, engleskom i ruskom", objasnio je Mračević. 

Komentirajte prvi

New Report

Close