Lesnina i Supernova otvaraju nove centre: Slovenski ulagači grade trgovinu na 30.000 četvornih metara, a austrijski na 16.500

Autor: Poslovni dnevnik , 14. rujan 2019. u 10:08
Lesnina je već otvorila prodajni centar u Novom Sadu, a uskoro će i u Beogradu/Igor Kralj/PIXSELL

Supernova MTK Centar austrijska je kompanija koja se bavi nekretninama i čija su specijalnost investicije u razvoj i menadžment trgovačkih centara i retail parkova u središnjoj i jugoistočnoj Europi.

U Nišu, blizu novog kružnog toka, kako je najavljeno iz Ureda za lokalni ekonomski razvoj i projekte (KLERP), treba biti izgrađen trgovački centar na 16.500 četvornih metara, a slovenski proizvođač namještaja kompanija Lesnina također je zainteresirana za gradnju objekta na toj lokaciji.

Trgovački centar će graditi kompanija Supernova MTK, koja već ima zemljište, a u toku je izrada urbanističkog projekta, javljaju Južne vesti.

"Supernova MTK Centar austrijska je kompanija koja se bavi nekretninama i čija su specijalnost investicije u razvoj i menadžment trgovačkih centara i retail parkova u središnjoj i jugoistočnoj Europi. Do sada su realizirali 105 velikih projekata u Austriji, Slovačkoj i Sloveniji", kažu iz KLERP-a.

Kompanija Lesnina XXXL još je bliže podizanju poslovno-trgovinskog objekta površine oko 30.000 kvadrata, a gradnja se planirana za sljedeću godinu. "Potvrđen je urbanistički projekt, a ulagač radi na pripremi početka realizacije investicije u Nišu", objašnjavaju iz KLERP-a.

Vrijednost investicije je 15 mil. eura. Lesnina je u svibnju otvorila trgovinu u Novom Sadu, a uskoro će i u Beogradu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close