Kuvajtski ulagač 
počeo graditi Ilidža Sky

Autor: Poslovni.hr , 11. kolovoz 2015. u 13:00
Velik dio stanova već je prodan, Foto: PD

Stambeno-poslovni objekt imat će pet katova sa stanovima veličine od 53 do 131 četvorni metar.

Kuvajtski je investitor uz rijeku Željeznicu u sarajevskoj općini Ilidža počeo izgradnju stambeno-poslovnog objekta Ilidža Sky, javlja portal Akta.ba. Za zemljište je plaćeno 1,6 milijuna maraka (oko 6,4 mil. kuna), dok se predviđa da će izgradnja objekta stajati oko 6,6 milijuna KM.

Ahmad A. Al-Hasan, direktor kompanije Elegant House, za portal Akta.ba rekao je kako je u početku planirao kupiti samo apartman, međutim iz iskustava svojih sunarodnjaka koji investiraju u BiH odlučio se investirati u nešto veće.

Stambeno-poslovna zgrada Ilidža Sky imat će pet katova, a na svakom će se nalaziti po devet apartmana čija se površina kreće od 53,07 do 131,91 četvornih metara.

U podrumu zgrade nalazit će se se parkirni prostor koji će moći primiti 36 automobila, a parkiranje je predviđeno i ispred zgrade. U sklopu objekta nalazit će se i trgovina, recepcija, kao i restoran na krovu.

Al-Hasan kaže kako su apartani namijenjeni BiH i kuvajtskim građanima, te da je dobar dio apartmana već prodan. Za izgradnju Ilidža Skya angažirane su BiH kompanije Džekos koja radi u suradnji s tvrtkom Debos, te kompanija MDC, kao projekt menadžer.

Komentirajte prvi

New Report

Close