Komercijalna banka širi se u Hercegovini

Autor: Poslovni dnevnik , 12. travanj 2018. u 21:59
Poslovnica Komercijalne banke na novoj lokaciji otvorena je u Trebinju

Beogradska banka koja posluje u RS otvorit će poslovnice i u Bileći i Nevesinju.

Srpska Komercijalna banka nastavit će širenje mreže u Hercegovini otvaranjem novih poslovnica u Bileći i Nevesinju, najavio je Boško Mekinjić, predsjednik Uprave Komercijalne banke iz Banja Luke na otvaranju poslovnice u Trebinju, na novoj lokaciji. 

Vladimir Medan, predsjednik Izvršnog odbora Komercijalne banke iz Beograda, rekao je da je otvaranje nove poslovnice u sklopu politike banke da se približi klijentima. 

"Želimo biti na usluzi svim građanima, a s druge strane unaprijediti ekonomsku suradnju Srbije i BiH", izjavio je Medan. Prema njegovim riječima ovo je jedan korak da se unaprijedi suradnja između Srbije i BiH.

"To je politika približavanja i spuštanja prema klijentu i to ne samo u korporativnom dijelu, nego i u stanovništvu. Na taj način ujedinjujemo našu mrežu poslovnica u Republici Srpskoj, a s druge strane želimo unaprijediti cjelokupan bankarski sustav i omogućiti našim klijentima kvalitetniju bankarsku uslugu i servis, odnosno da sve što trebaju mogu obaviti u Komercijalnoj banci", zaključio je Medan. 

Komentirajte prvi

New Report

Close