Kasino odbio isplatiti jackpot od 42,9 milijuna dolara a zauzvrat ponudio odrezak

Autor: Poslovni.hr , 01. studeni 2016. u 10:35
Foto: Thinkstock

Odvjetnik je od kasina zatražio da njegovoj klijentici isplate barem maksimalni dobitak na aparatu, 6.500 dolara, ali su i to odbili pravdajući se da im to ne dopušta zakon.

Katrina Bookman, žena koja je krajem kolovoza u jednom njujorškom kasinu osvojila 42,9 milijuna dolara na slot aparatu, po svemu sudeći će na kraju dobiti natrag tek svoj ulog: dva dolara i 25 centi, piše Dnevnik.hr.

Naime, vlasnici kasina su sretnu dobitnicu u sekundi dotukli tvrdnjom da je aparat zakazao, te su joj umjesto navedenog basnoslovnog dobitka kao utjehu ponudili odrezak!

Na njezinu žalost, u međuvremenu je na stranu kasina stala i Komisija za igre na sreću savezne države New York, pa je pitanje od kakve će koristi biti najavljeni odlazak na sud.

"Nepoštenije ne ide. U redu je kada aparati igračima uzimaju novac, ali kada ih treba isplatiti, onda se prave problemi ", izjavio je njezin odvjetnik Alan Ripka, koji se s vlasnicima kasina pokušao nagoditi.

Od njih je zatražio da Bookman isplate barem maksimalni dobitak na aparatu, 6.500 dolara, ali su i to odbili pravdajući se da im to ne dopušta zakon.

Komentari (2)
Pogledajte sve

sljivan1, istina je, nije samo kod nas.

toliko o ono jmantri da je samo kod nas kriminal i korupcija.

New Report

Close