Industrija mesa i konzervi 29. novembar traži kupca

Autor: Poslovni dnevnik , 06. svibanj 2019. u 22:00
Za imovinu tvornice traže 500.000 eura

U svibnju srpska Agencija za licenciranje stečajnih upravitelja organizira prodaju imovine 13 tvrtki iz Vojvodine.

Srpska Agencija za licenciranje stečajnih upravitelja u svibnju organizira oko 30 prodaja pokretne i nepokretne imovine kompanija.

Među njima će se naći i 13 tvrtki iz Vojvodine. Kupcima su na raspolaganju zgrade, silosi, mlinovi, zemljište, mehanizacija, proizvodne hale i stanovi. Prva na redu je upravna zgrada s tri pomoćna objekta u Crvenki, vlasništvo stečajnog dužnika TP Venac iz Crvenke. Zatim slijedi druga prodaja nepokretne imovine Konekt grupe iz Novog Sada i prodaja nepokretne imovine poduzeća Novi dom – stolarija iz Debeljače.

Ponovno je oglašena prodaja preostalog dijela Brodogradilišta Sava iz Mačvanske Mitrovice.  Imovina Industrije mesa i konzervi 29. novembar iz Subotice prodaje se drugi put. Nadmetanje se održava 15. svibnja, a početna cijena cjelokupne pokretne i nepokretne imovine je 59,160.724 dinara (oko 500.000 eura) i podrazumijeva silos i mješaonicu stočne hrane u selu Male Pijace.

U istom selu prodaje se i poljoprivredna ljekarna, zgrada za otkup i drugi objekti. U Čantaviru se prodaje maloprodajni objekt, a u Subotici tri kioska od po 16 kvadrata na Kvantaškoj tržnici, Mliječnoj tržnici i tržnici Palić.

Prodaje se i zemljište od 58 hektara. U ponudi su i strojevi, postrojenja i oprema u Horgošu. Uz ostalo, javno nadmetanje za prodaju nepokretne imovine tvrtke Fidelinka nekretnina iz Subotice održaće se 23. svibnja u tom gradu. Početna cijena je 693.592 dinara, a u ponudi je, uz poslovne prostore, i ribarnica u Bajmoku. Krajem mjeseca u Novom Sadu prodat će se imovina Drvogrmeča.

Komentirajte prvi

New Report

Close