Fly Fly Travel zatvorio poslovnice, oštećeno stotinjak putnika

Autor: Poslovni dnevnik , 06. lipanj 2018. u 13:58
Beogradska agencija uz karte za letove prodavala je i turističke aranžmane

Na web stranicama kompanije navodi se da agencija iz tehničkih razloga neće raditi nekoliko dana, a putnicima koji su “propustili letove” sugerira se da pošalju “mail agenciji i ulože reklamaciju kako bi im nastali troškovi bili refundirani”, dodaje list.

Samo dan nakon posjete inspekcija Ministarstva trgovine, svih sedam poslovnica agencije Fly Fly Travel u Beogradu je zatvoreno, a ta tvrtka, koja je prije mjesec dana promijenila ime u Kofer tours, prestala je je prodavati zrakoplovne karte, piše Politika.

Na web stranicama kompanije navodi se da agencija iz tehničkih razloga neće raditi nekoliko dana, a putnicima koji su "propustili letove" sugerira se da pošalju "mail agenciji i ulože reklamaciju kako bi im nastali troškovi bili refundirani", dodaje list.

Politika podsjeća da su turistička i tržišna inspekcija prošlog tjedna bile u kontroli zbog sumnje u nepoštenu i obmanjujuću praksu, jer su imale povećan broj pritužbi građana.

Vlasnici agencije, zatvorili su svih sedam poslovnica u Beogradu, samo dan nakon posjete inspekcija Ministarstva trgovine. Politika navodi kako se pretpostavlja da zasad ima oko stotinjak oštećenih putnika, koji nisu dobili svoje karte, a po svemu sudeći, neće imati mogućnost ni na nadoknade štetu, budući da polica osiguranja ne pokriva zrakoplovne karte, nego paket aranžmane.

Turistička agencija, koja se godinama reklamirala kao jedna od najuspješnijih u jugoistočnoj Europi i koja je osim karata za letove prodavala i turističke aranžmane u blokadi je već 53 dana, ističe list. 

Komentirajte prvi

New Report

Close