Floyd Mayweather pred milijunima fanova reklamira Zadar i Morske orgulje

Autor: Poslovni.hr , 03. prosinac 2015. u 11:42
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

S obzirom da Mayweather ima 12 milijuna i 400 tisuća sljedbenika na Facebooku, jasno je koliku reklamu Zadar i Hrvatska dobivaju ovom objavom.

Morske orgulje u Zadru jedinstveno su arhitektonsko ostvarenje, zanimljiv i originalan spoj arhitekture Nikole Bašića i glazbe, a široj publici bit će još poznatije nakon objave svjetskog boskačkog prvaka Floyda Mayweathera Jr, piše Večernji list.

'Glazba je umjetnost, a najveći dirigent jest sama Majka Priroda. Od ptičjeg pjeva do nježnog zvuka vjetra, glazba je svugdje oko nas. Kad se u to uključi čovjek, tad dolazi do magije. Kao u slučaju hrvatskog grada Zadra na obali Jadranskog mora. Tako nešto ne postoji nigdje na svijetu – stoji na službenoj stranici boksačkog prvaka.

Cijeli tekst je oda Zadru i dok svi mi znamo detalje koji se kasnije opisuju, a riječ je o objašnjenju da za razliku od običnih orgulja pogonjenih mjehovima ili zračnim pumpama, zvuk ovih zadarskih nastaje pod utjecajem energije mora, odnosno valova, plime i oseke. Upravo zato je svaki zvuk poseban, baš kao svaki val koji nikad ne udara na isto mjesto, na isti način.

S obzirom da Mayweather ima 12 milijuna i 400 tisuća sljedbenika na Facebooku, jasno je koliku reklamu Zadar i Hrvatska dobivaju ovom objavom. Samu poveznicu na njegovom Facebook profilu  sa "sviđa mi se" označilo je više od 2500 ljudi, a ima i preko stotinu dijeljenja.

Komentirajte prvi

New Report

Close