Dačić o Perišiću: Napokon jedan dobra vijest iz Den Haaga

Autor: Poslovni.hr/Hina , 01. ožujak 2013. u 08:48
Ivica Dačić / EPA

Prema Dačićevim riječima, presuda ICTY od velikog je značaja za Srbiju i srpski narod jer niječe optužbe o agresiji jugoslavenske vojske na BiH i Hrvatsku.

Predsjednik srbijanske vlade Ivica Dačić izjavio je u četvrtak da je oslobađajuća presuda generalu Momčilu Perišića na Haaškom sudu od velikog značaja za Srbiju i srpski narod i najavio mogućnost da Perišić u petak iz Den Haaga doputuje vladinim zrakoplovom.

Prema Dačićevim riječima, presuda ICTY od velikog je značaja za Srbiju i srpski narod jer niječe optužbe o agresiji jugoslavenske vojske na BiH i Hrvatsku. "To je konačno jedna dobra vijest iz Haga", istaknuo je Dačić. Najavio je da će se Perišić, ukoliko "ne bude pravno-tehničkih problema", u petak zrakoplovom srbijanske vlade vratiti u Beograd.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Kada oslobodi Hrvata, onda srpske vlasti zamrznu diplomatske odnose sa Hrvatskoj, a hrvatska vlast se posipa pepelom i poziva da se pronađe netko drugi od Hrvata, koji je eventualno počinio zločin, jer Hrvatski vojnik mora biti kriv.

Kada oslobodi Srbina, onda je to realno, srpska vlast to karakterizira pravdom, hrvatska vlast to prešučuje. Ne pita se tko je onda ubijao hrvatske civile i razarao hrvatske gradove. Srbin zasigurno nije.

Ne zaboravimo da se razaralo po BIH i po Hrvatskoj.

New Report

Close