Crosco započeo s bušenjem u Ukrajini

Autor: Poslovni.hr , 27. rujan 2017. u 15:04
Foto: Thinkstock

Postrojenja u Ukrajini obišao je menadžment Crosca predvođen direktorom Društva g. Igorom Kruljcem.

Kompanija Crosco, član INA Grupe, u ukrajinskoj regiji Poltava započela je bušenje bušotine postrojenjem EMSCO-605. Prva je to bušotina od ukupno 12 planiranih u toj regiji. Djelatnici Crosca izbušit će ih pomoću dva bušaća postrojenja temeljem ugovora dobivenih na međunarodnom natječaju i potpisanih ovoga ljeta s ukrajinskom nacionalnom kompanijom Pjsc Ukrgasvydobuvannya (UGV), najvećim proizvođačem plina u Ukrajini.

Ugovori ukupne vrijednosti 47 milijuna eura označavaju povratak Crosca u Ukrajinu nakon gotovo 20 godina te kompaniji osiguravaju angažman u toj zemlji u sljedeće tri godine. Crosco, kao jedan od pobjednika na natječajima koje je raspisala kompanija UGV u sklopu podizanja proizvodnje plina u Ukrajini, trenutačno je prva međunarodna kompanija koja je i započela s bušenjem. Pripremivši u kratkom roku postrojenje za bušenje djelatnici Crosca još su jednom pokazali visoku razinu profesionalnosti.

Postrojenja u Ukrajini obišao je menadžment Crosca predvođen direktorom Društva g. Igorom Kruljcem, a posjet je iskorišten i za nove razgovore s najvišim predstavnicima ukrajinskog UGV-a.

Za prvu polovicu listopada 2017. planiran je i početak bušaćih radova na drugoj bušotini koji će se izvoditi pomoću Croscovog postrojenja R-67. 

Komentirajte prvi

New Report

Close