Comtrade razvija zrakoplovni softver

Autor: Poslovni dnevnik , 25. ožujak 2019. u 21:59
Sjedište nove Comtradeove tvrtke bit će u Dublinu

Voyego će se baviti razvojem mobilnih aplikacija i web stranica za zrakoplovnu industriju te inovativnim platnim rješenjima koja će im smanjiti troškove.

Comtrade grupa, vodeća IT kompanija u Srbiji, osnovala je samostalni ogranak za svoj sektor transporta i mobilnosti pod nazivom Voyego, prenosi Telegraf.

Oko 250 zaposlenih Comtradea činit će novi Voyego tim, pri čemu će taj ogranak imati sjedište u Dablinu, a dio posla obavljat će iz ureda u Berlinu.

Prema navodima Telegrafa, Voyego će se baviti razvojem mobilnih aplikacija, web stranica za zrakoplovnu industriju i inovativnim platnim rješenjima, koja bi omogućila zrakoplovnim kompanijama da brzo uvode nove metode plaćanja i da smanje troškove obrade plaćanja.

Originalna Voyegova rješenja otvaraju zračnim prijevoznicima nove nove mogućnosti u stvaranju pomoćnog prihoda. Na primjer, online platforma Adnexa olakšava kompanijama podešavanje i usmjeravajnje oglasa prema precizno određenim grupama putnika.

Kada je riječ o kopnenom transportu, Voyego izrađuje platforme za upravljanje voznim parkovima i inovativna prodajna rješenja, a nudi i konzultantske usluge i usluge brze izrade prototipova. Ogranak je pokrenuo i svoj Laboratorij za digitalni transport. 

Komentirajte prvi

New Report

Close