Bingo centar ponovno 
u Mostaru 13. listopada

Autor: Poslovni dnevnik , 08. listopad 2017. u 21:59
U novom Bingu bit će zaposleno 100 radnika PD

Nakon požara obnovljena zgrada tvrtke iz Tuzle.

Uz brojne novosti, otvaranje novog Binga u Mostaru planira se za 13. listopad, rekla je za portal Bljesak.info Tatjana Paunoski, voditeljica službe marketinga Binga iz Tuzle. ”Otvaranje je planirano u 14 sati uz bogat zabavni program za sve generacije, popuste i poklone, te mnoštvo promocija i degustacija proizvoda naših poslovnih partnera”, rekla je Paunoski. S novim trgovačkim centrom dolaze i brojni noviteti, piše Indikator.ba

”Sam trgovači centar ima isti broj poslovnih prostora, dakle isti sadržaj, ali nasuprot njemu gradi se i retail park površine 2800 četvornih metara u sklopu kojeg će biti trgovine brendova DM, Deichmann, Waikiki i Sport Vision. Time ćemo dodatno obogatiti sadržaj na ovoj lokaciji”, objasnila je Paunoski.

Bingo će imati 100 radnika, a nalazi na ukupnoj površini od 11.660 četvornih metara, od čega je supermarket površine oko 9000 kvadrata, a ostali sadržaj čine restoran, igraonica, te poslovni prostori koji su i ranije bili u centru. U požaru koji se izbio u trgovačkom centru Bingo u Mostaru 22. travnja zgrada je u potpunosti izgorjela, nakon čega je kompanija zbrinula sve zaposlenike koji su raspoređeni u ostalim poslovnicama u Mostaru, kao i u drugim općinama Hercegovine. Istraga je pokazala da je vatru prouzročio kvar na utičnici produžnog kabela.  

Komentirajte prvi

New Report

Close