Besplatno u Švedsku, Norvešku i Dansku: Dijele se avionske karte rođenima nakon 2007.

Autor: Poslovni.hr , 10. svibanj 2018. u 11:21
Foto: Thinkstock

Ovo je odlučila napraviti jedna skandinavska aviokompanija, pa će se djeca u njihovim avionima ove godine moći voziti – besplatno.

Zamislite da želite na obiteljski odmor, ali imate problema s budžetom i netko vam kaže – za djecu je put besplatan. Upravo ovo je odlučila napraviti jedna skandinavska aviokompanija, pa će se djeca u njihovim avionima ove godine moći voziti – besplatno, piše punkufer.

Nažalost, loša vijest je da se ova akcija odnosi samo na putnike iz Sjedinjenih Američkih Država, a ideja je privući ih što više u Skandinaviju, te se aviokarte za djecu neće naplaćivati.

Scandinavian Airlines najavio je kako će sva djeca do 11 godina starosti koja putuju s odraslima u Skandinaviju moći doletjeti posve besplatno. Ipak, i tu ima caka, jer iako je sama karta besplatna, i dalje treba platiti zrakoplovne pristojbe. 

No, unatoč tome, ne treba sumnjati kako će mnogi Amerikanci iskoristiti ovu akciju, posebno jer se ona odnosi na letove iz Bostona, Miamija, Washingtona, San Francisca, Los Angelesa prema nordijskim zemljama. 

Komentirajte prvi

New Report

Close