Baracku Obami ponudili posao glazbenog urednika

Autor: Poslovni.hr/Hina , 10. siječanj 2017. u 08:04
Foto: Press Association/PIXSELL

Po opisu radnog mjesta, budući urednik playlista mora imati “barem osam godina iskustva na dužnosti predsjednika jedne velike zemlje”.

Spotify je u ponedjeljak objavio natječaj za radno mjesto urednika playlista koje bi bilo po mjeri Baracku Obami, rekao je glavni direktor tog besplatnog glazbenog servisa Daniel Elk.

"Hey @BarackObama, čuo sam da ste zainteresirani za posao u Spotifyju. Jeste li vidjeli oglas?", upitao je u poruci na Twitteru švedski čelnik uputivši ga na poveznicu za oglas.

Po opisu radnog mjesta, budući urednik playlista mora imati "barem osam godina iskustva na dužnosti predsjednika jedne velike zemlje".

Kako bi bio siguran da Angela Merkel ili bivši kanadski premijer Stephen Harper, primjerice, ne bi došli na ideju da se jave, Spotify navodi i druge uvjete koji nedvojbeno odgovaraju jedino profilu američkog predsjednika na odlasku.

Tako kandidat mora biti u "dobrim odnosima s mnogim umjetnicima i glazbenicima. Kendrick Lamar je nastupio na proslavi vašeg rođendana? Dođite i pričajte nam o tome", piše u oglasu, smjerajući na posjet repera Bijeloj kući u prigodi proslave Obamina 55. rođendana u kolovozu 2016.

Drugi uvjet je da budući urednik playlista posjeduje "sklonost za timski rad, iznimnu radnu etiku i Nobelovu nagradu te da se ponaša prijateljski i srdačno".

Barack Obama se u šali često znao pohvaliti kvalitetom svojih popisa najdražih pjesama.

U kolovozu 2015. objavio je ljetnu playlistu koja je bila najslušanija na Spotifyju.

Komentirajte prvi

New Report

Close