Banjalučke cipele oduševile M. Trump

Autor: Poslovni.hr , 20. listopad 2016. u 14:15
Foto: Press Association/PIXSELL

Tvornica cipela iz Banja Luke Bema poslala je suprugi republikanskog predsjedničkog kandidata dva para poesbno izrađenih cipela kao ‘znak potpore’.

Na adresu Melanije Trump, supruge Donalda Trumpa, republikanskog kandidata za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, konačno je stigao poklon iz banjalučke tvornice obuće Bema.

Paket u kojem su bila dva para cipela i buket bijelih ruža izgleda da je oduševio Melaniju pa je Marinku Umičeviću, tehničkom direktoru tvornice obuće Bema, stiglo pismo zahvale, pišu Nezavisne novine. “Dragi gospodine Umičević, kakvo lijepo iznenađenje. Hvala Vam za vaš prelijepi pokon i poruci koju ste poslali. Vrlo pažnjivo od Vas i cijenim to. Želim Vam puno uspjeha u budućnosti. Srdačno Melania Trump”, stoji u pismu.

Tvornica Bema se na taj korak odlučila kao znak potpore Melaniji Trump i njenom suprugu na predstojećim predsjedničkim izborima. Tvornica obuće Bema proizvela je jedan par udobnih cipela s potplatom od specijalne memorijske pjene. Drugi par cipela su tzv. damske salonke od najkvalitetnije kože, koje su za Melaniju Trump specijalno osmislili dizajneri iz Banja Luke.

Umičević je rekao da su cipele do Melanije Trump stigle brzom poštom kao i pismo koje ona njemu poslala. “Cipele za Melaniju Trump naš su odgovor na prljave komentare kojima je izložena kao supruga i majka”, rekao je Umičević i dodao da je ona oduševljena poklonom i puno ga pozdravlja.

Kako kaže Umičević, ima poziv od Melanije da posjeti obitelj Trump čim završe izbori u SAD- u. “Moj korak da pošaljem cipele za Melaniju ljudi nisu shvatili ozbiljno i ne razumiju da je ovo jedan divan način da promoviramo Banja Luku”, rekao je Umičević.

Komentirajte prvi

New Report

Close