Banja Luka dobiva hotel s pet zvjezdica

Autor: Poslovni dnevnik , 17. listopad 2016. u 21:59
Ciambella u gradnju luksuznog hotela ulaže 40. mil. kuna

Špediterska kompanija Ciambella kupila je stari motel Internacional za 1,1 mil. eura.

Na mjestu starog motela Internacional u Banjoj Luci gradit će se ekskluzivan hotelski kompleks opremljen prema najvišim svjetskim standardima, a među sadržajima se izdvajaju bazeni, wellnes centar i kongresna dvorana. Vlasnik objekta bit će špediterska kompanija Ciambella koja u gradnju planira uložiti gotovo deset milijuna maraka (oko 40 mil. kuna), javlja portal Klix.ba.

Maja Vučković, direktorica kompanije Ciambella eksport-import, za Klix je izjavila kako je riječ o projektu koji zahtijeva dosta truda, ali i financijskih sredstava. "Voljeli bismo zadržati 'notu' sadašnjeg izgleda hotela, ali još ništa nije odlučeno. U fazi smo pregovora s hotelijerskim stručnjacima, koji bi mogli biti potencijalni partneri u projektu, bilo da je riječ o franšizi ili ugovorenom poslu. Nadamo se da ćemo u prvoj polovini sljedeće godine početi radove, a nakon kupovine hotela obavili smo i sva potrebna geološka ispitivanja", ističe Vučković.

Kompanija Ciambella iz Banja Luke kupila je stari motel Internacional od banjalučke tvrtke Motel Internacional, a vrijednost transakcije je iznosila 1,1 milijuna eura.  "Luksuzan hotel na ovim prostorima je ono što nam treba, te se nadam da će svi uživati u njegovim pogodnostima. Ovo će podići turističku ponudu na višu razinu jer je turizam u Banjoj Luci značajna gospodarska grana", dodala je Maja Vučković. Postojeći objekt je izgrađen 1972. godine i zauzima više od 2000 četvornih metara. 

Komentirajte prvi

New Report

Close