Atlas Hotels u minusu

Autor: Poslovni dnevnik , 26. lipanj 2019. u 21:59
Dio crnogorske grupe je i Hotel Sozina u Sutomoru

Gubitak od 8,1 mil. €.

Posljednjeg dana 2018. godine Atlas Hotels Group iz Bara, donedavano u sklopu poslovnog carstva Duška Kneževića, imao je ukupne nepokrivene gubitke od 8,16 milijuna eura, pokazuje revizijski izvještaj, pišu Dnevne novine.

Grupi nastaloj 2009. godine transformacijom HTP Korali, pripadaju hotel Sozina i restoran Zlatni nar u Sutomoru, te motel Rumija na Ostrosu i kafić Putnik u Baru.

Atlas Hotels Group je vlasnik i autobusne postaje, parkirališta i zemljišta u Petrovcu, bivših plastenika 13. jula u Golubovcima i terena na atraktivnoj lokaciji u Pržnom, kao i drugih nekretnina.

"Društvo je 31. prosinca 2018. godine u svojim bilancama iskazalo osnovni kapital od 16,23 milijuna eura kojeg čini dionički kapital podijeljen na 5,02 milijuna dionica", piše u izvještaju.

Navodi se i da je grupa upravljala hotelom Vir na Virpazaru cijele prošle godine, na temelju ugovora o korištenju zaključenog s Atlas bankom, te da to neće biti slučaj u 2019. Također je utvrđeno da je 31. ožujka ove godine Atlas Hotels Group imao samo jednog zaposlenog.

Komentirajte prvi

New Report

Close