ASA Osiguranje preuzelo Autocomerc

Autor: Poslovni dnevnik , 17. prosinac 2017. u 21:59
Tehničkim pregledom će upravljati ASA Assistance

Na jednom mjestu bit će moguć tehnički pregled vozila, registracija i osiguranje

ASA Osiguranje je 2017. godinu zaključilo investicijom i kupovinom kompanije Autocomerc iz Bihaća za četiri milijuna KM (oko 16 mil. kuna).

“Na taj način želimo osigurati da se naš trend rasta nastavi i u sljedećim godinama, a ova akvizicija će nam omogućiti da se pozicioniramo kao vodeća osiguravajuća kuća u Unsko-sanskom kantonu. Također, želimo da ASA osiguranje kao partner, ili u ovom slučaju kao investitor, pomogne razvoj lokalnih tvrtki te na taj način ojača gospodarstvo Bosne i Hercegovine”, rekao je direktor ASA osiguranja Feđa Morankić.

Tehničkim pregledom vozila upravljat će ASA Assistance, tvrtka povezana s ASA Osiguranjem, koja će sa svojim stručnim kadrom ponuditi klijentima u Bihaću vrhunsku uslugu, na kakvu su navikli klijenti te kompanije diljem BiH, piše portal Klix.ba.

Uz tehnički pregled će poslovati i nova poslovnica ASA Osiguranja, tako da će biti moguće na jednom mjestu dobiti potpunu uslugu registracije i osiguranja vozila kao i ostale usluge osiguranja. Usto, ideja je da zbog atraktivne pozicije – nekoliko kilometara od središta Bihaća, na tom prostoru počnu djelovati i druge članice ASA Prevent grupe.

Autocomerc u svom vlasništvu ima objekt u kojem se nalazi stanica za tehnički pregled te ostale nekretnine koje uključuju autoservis, skladišni prostor, autosalon itd.

Komentirajte prvi

New Report

Close