‘A’ rejting za EOS Grupu

Autor: Poslovni.hr , 01. listopad 2012. u 15:41
www.sxc.hu

Procjenitelji navode uspješnu strategiju poslovanja EOS Grupe te očekuju pozitivan i stabilan razvoj i u idućih dvanaest mjeseci

Osmu godinu za redom Euler Hermes Rating GmbH izvršio je kreditnu procjenu EOS Grupe te joj i ove godine dodijelio 'A' rejting. Agencija je ocijenila kreditnu sposobnost EOS Grupe i buduću prepoznatljivost na tržištu kao vrlo dobru, priopćeno je iz grupacije.

Osnovni čimbenici koji su doveli do 'A' rejtinga je visok i održiv profit EOS Grupe, dugogodišnje iskustvo u otkupu potraživanja te vodeća pozicija na njemačkom tržištu. Čvrsta prisutnost EOS Grupe na međunarodnom tržištu svakako je imala utjecaj na visoki rejting. Eueler Hermes izvještaj navodi kako EOS Grupa pruža odličnu mogućnost internog kreditiranja kao i visoku razinu financijske fleksibilnosti i neovisnosti, ističe se u prioćenju

Procjenitelji navode uspješnu strategiju poslovanja EOS Grupe te očekuju pozitivan i stabilan razvoj i u idućih dvanaest mjeseci. Smatraju kako upravo EOS ima najvišu razinu znanja u naplati potraživanja i s velikim uspjehom rješava potraživanja za svoje klijente, ističu iz tvrtke.

„Visoki rejting potvrđuje nam kako se dobro nosimo s trenutnim izazovima tržišta te  kako smo i dalje pouzdani partner našim klijentima, čak i u ovim teškim ekonomskim vremenima“, naglašava  Justus Hecking – Veltman, član Uprave EOS Grupe. „To je potvrda da smo slijedili pravi put i poticaj da nastavimo našu strategiju kontinuiranog rasta kroz ulaganje u isplative investicije“, dodaje Hecking–Veltman.

Komentirajte prvi

New Report

Close