Wizz Air počinje izgradnju novog centra za obuku

Autor: Poslovni.hr , 24. travanj 2018. u 13:37
Foto: Thinkstock

Smješten pet minuta od Međunarodnog aerodroma Liszt Ferenc, u Budimpešti, objekt će predstavljati najveći centar za avio-obuku u regiji i jedan od najsuvremenijih u centralnoj i istočnoj Europi, sagrađen po efikasnim i ekološkim standardima i opremljen najnovijim tehnologijama dostupnim na tržištu.

Wizz Air, jedna od avio-kompanija s najbržom stopom rasta u Europi i vodeći niskotarifni avio-prijevoznik u centralnoj i istočnoj Europi, danas je najavio otvaranje novog centra za obuku do kraja 2018. godine. U novom objektu će biti smještena 2 najsuvremenija simulatora leta, jedan simulator sa fiksnom osnovom i potpuno novi trenažer za hitnu evakuaciju i trenažer za slučajeve požara.

S obzirom da ova avio-kompanija nastavlja sa snažnim rastom širom Europe s preko 20 posto godišnje i planira utrostručiti svoju flotu u narednom desetljeću, novi suvremeni centar će WIZZ-u omogućiti proširivanje kapaciteta za obuku do 100 članova posade dnevno, s tendencijom porasta na 250 u budućnosti, uz poštivanje najviših standarda.

Smješten pet minuta od Međunarodnog aerodroma Liszt Ferenc, u Budimpešti, objekt će predstavljati najveći centar za avio-obuku u regiji i jedan od najsuvremenijih u centralnoj i istočnoj Europi, sagrađen po efikasnim i ekološkim standardima i opremljen najnovijim tehnologijama dostupnim na tržištu. Pored tri simulatora i kabinskog trenažera, objekt koji se prostire na 3.800 kvadratnih metara će imati 14 prostorija za obuku, veliki hodnik i zajedničku prostoriju za odmor. Objekt se može dodatno proširiti novim simulatorima ili prostorijama za obuku, što će kompaniji omogućiti još veću fleksibilnost i prostor za daljnji rast.

Komentirajte prvi

New Report

Close