U Hrvatskoj još 12 trgovina Intersporta

Autor: Jolanda Rak Šajn/VL , 28. lipanj 2017. u 22:00
Direktorica Grupe Intersport ISI Mateja Jasenek

Prihodi rasli 23%.

Grupa Intersport ISI, koju je Agrokor lani u rujnu prodao poljskoj kompaniji Enterprise Investors za 34,5 milijuna eura, u 2016. je u regiji, koja uključuje i Hrvatsku, ostvarila prihod od 107 milijuna eura.

Promjena vlasništva nad franšiznom licencom, koju je za Sloveniju, BiH, Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku i Albaniju imao Mercator, te novi pristup tržištu uspješnim su se pokazali u našem primjeru, gdje je zabilježen najveći rast, od čak 23%. Na potencijal hrvatskog tržišta ozbiljno se računa i u budućnosti, kazala je direktorica Grupe Intersport ISI Mateja Jasenek. Do kraja ljeta u centru Zagreba otvorit će se najmodernija trgovina Intersporta u regiji, a u pet godina još 12 dućana i 70 radnih mjesta.

"Rast i razvoj temeljne su značajke naše strategije. U sinergiji s Enterprise Investorsom rješenja i usluge dići ćemo na još višu razinu, a prvi korak bit će i osvježenje maloprodajne mreže franšizom The Athlete's Foot", najavila je Jasenek, ističući kako su u Hrvatskoj fokusirani i na otvaranje suvremene online trgovine.

Komentirajte prvi

New Report

Close