TimoCom predstavlja novi produkt ‘koji nema nijedna burza prijevoza’

Autor: Objava za medije , 02. svibanj 2013. u 13:18
Press foto

TimoCom Soft- und Hardware GmbH ide dalje. Krajem prošle godine ponuđač vodeće europske burze tereta i tovarnih prostora TC Truck&Cargo® stavio je na tržište burzu skladišnih prostora…

TimoCom Soft- und Hardware GmbH ide dalje. Krajem prošle godine ponuđač vodeće europske burze tereta i tovarnih prostora TC Truck&Cargo® stavio je na tržište burzu skladišnih prostora, koja je već u startu bila najveća u Europi. U lipnju ove godine, TimoCom će objaviti svoju sljedeću inovaciju: Poduzeće je u potpunosti preuredilo svoj modul za određivanje i kalkulaciju ruta TC eMap®, proširivši je ujedno i funkcijom praćenja vozila (tracking).

Ovo na prvi pogled malo proširenje, pažljivim promatranjem pokazuje se kao senzacija! Po prvi puta se u TC eMap® pokazuju podaci različitih, inače međusobno nekompatibilnih sustava telematike. Na taj način korisnici TimoComa će u buduće moći na jedan pogled pratiti svoja vlastita, ali i tuđa vozila. Tamo gdje se ranije moralo klikati simo-tamo između različitih portala i aplikacija, sada su pregledno i u samo jednoj aplikaciji obuhvaćeni najvažniji europski ponuđači telematike. Mukotrpno i vremenski zahtjevno telefoniranje također pripada prošlosti.

Kompletno rješenje za transportnu branšu
Pomoću novog TC eMap® , TimoCom je sada definitivno postao "jedan za sve" ponuđač . Poduzeće iz Düsseldorfa sa svoje tri online-platforme za tržište trenutnih usluga, za ugovorno tržište i skladišne površine svih vrsta, pokriva sveukupne potrebe objavljivanja natječaja za transportnu branšu. U novom TC eMap® također se krije velika efikasnost. Tako pored rješenja za praćenje vozila ostaju i već poznate mogućnosti kalkulacije troškova i planiranja ruta. Ovaj cjelokupni paket govori jasno: Tko želi raditi u transportnoj i logističkoj branši na učinkovit način, uz uštedu vremena i troškova, ne treba ništa drugo osim TimoComa.

Više informacija o TimoComu naći ćete na www.timocom.com.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close