Rabac dobiva treći hrvatski Kinderhotel

Autor: Marija Crnjak , 05. lipanj 2017. u 22:00
Foto: Priznanje Valamaru za odmorišni turizam usmjeren obiteljima s djecom/PD

Hotel Girandella Maro Resort 5* otvara se za sezonu 2018.

Turistička kompanija Valamar Riviera objavila je da je ušla u austrijski prestižni lanac Kinderhotels, s hotelom Valamar Girandella Maro Resort 5* u Rapcu čije otvorenje se planira za sezonu 2018. Kinderhotels Europa je marketinško udruženje koje pod austrijskim brendom Kinderhotels okuplja premium obiteljske hotele visoke kvalitete.

“Valamar riviera time je dobila dodatno priznanje ulaganja u kvalitetu i razvoj portfelja u segmentu odmorišnog turizma usmjerenog obiteljima s djecom.

Suradnja Valamara s Kinderhotels Europa omogućit će brendiranje hotela Valamar Girandella Maro Resort”, pojašnjavaju u kompaniji koja će u destinaciji Rabac uložiti oko pola milijarde kuna. Naime, ovog tjedna Valamar Riviera u Rapcu svečano otvara najveću ovogodišnju investiciju u hrvatskom turizmu, ljetovališta Valamar Girandella Resort 4*/5* i Family Life Bellevue Resort 4*, koja će repozicionirati Rabac u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije, ističu u kompaniji.

Uz nove investicije plan je otvoriti više od 300 novih radnih mjesta, što će potaknuti i gospodarski razvoj lokalne zajednice, ističu. Inače, u Hrvatskoj će Girandellla Maro biti treći hotel ove vrste, oznaku Kinderhotels nose Maistrin dječji Hotel Amarin koji nosi maksimalnih pet smješka (razine opremljenosti) te Hotel Vespera koji posluje u sastavu lošinjske Jadranke i ima četiri smješka. U Europi posluje 50 hotela s oznakom Kinderhotels, i to u Austriji, Njemačkoj, Italiji i Portugalu.     

Komentirajte prvi

New Report

Close