Philip Morris u revolucionarnom iskoraku transformacije

Autor: Objava za medije , 15. studeni 2017. u 09:40
FOTO: Press

Philip Morris International (PMI) kao lider želi biti vizionarska kompanija koja će ponuditi potencijalno manje štetnu alternativu cigaretama.

“Da bi se transformirali, morate se mijenjati” jezgrovito je opisala Nevena Crljenko, direktorica regulatornih poslova za Latinsku Ameriku i Kanadu u PMI-ju na konferenciji posvećenoj inovacijama. Nevena je održala prezentaciju kojom je dala dublji uvid u kako eksterne, tako i interne transformacijske procese koje PMI prolazi u trenutcima kada uz titulu lidera u duhanskoj industriji s pravom pridodaje  epitet kompanije koja zasniva svoju budućnost na inovacijama i zaposlenicima.

Budući da se već neko vrijeme nalazimo usred četvrte industrijske revolucije koja mijenja navike ljudi i donosi napredak u svim sferama privatnog i poslovnog života, Philip Morris je donio odluku biti vizionarska kompanija koja će ponuditi potencijalno manje štetnu alternativu cigaretama. Upravo zato je u ime inovacija PMI od 2008. godine uložio preko tri milijarde dolara i zaposlio preko 400 stručnjaka u dva istraživačka centra koji svojim rješenjima progresivno otvaraju vrata budućnosti bez dima cigareta, razvijajući porfelj proizvoda koji eliminiraju gorenje duhana i prihvatljiva su alternativa odraslim pušačima.

"Optimistično gledamo na budućnost radeći na postupnom prijelazu PMI poslovanja s cigareta prema potencijalno manje štetnim alternativama. To je nešto čemu smo posvećeni svakodnevno i vjerujemo da možemo promijeniti budućnost, transformirati se i ponuditi odraslim pušačima bolju alternativu od nastavka pušenja cigareta.” – izjavila je Nevena Crljenko. 

Iako duhanska industrija spada među one tradicionalne, u trenutnoj tehnološkoj i ekonomskoj konstelaciji promjena mora biti prioritet, a u takvoj strategiji evolucija biznisa je neizbježna i inherentno je prisutna što u slučaju PMI-a za posljedicu ima revolucionarne i inovativne proizvode kojima planira ostvariti cilj prebacivanja svih pušača na bezdimne proizvode.

Ukoliko želite znati više o tome kako PMI stvara budućnost bez dima cigareta, posjetite novu korporativnu web-stranicu kompanije na www.pmi.com.

Komentirajte prvi

New Report

Close