Petrol se i dalje širi na srpskom tržištu

Autor: Poslovni dnevnik , 26. veljača 2017. u 21:59
Petrol ima deset benzinskih postaja u Srbiji/D. Puklavec/PIXSELL

Otvaranjem treće benzinske postaje u Beogradu povećana je maloprodajna mreža.

Otvaranjem benzinske postaje Leštani u Beogradu kompanija Petrol, članica Petrol Grupe, nastavlja jačanje na tržištu Srbije, odnosno investicijski ciklus širenja svoje maloprodajne mreže. Leštani Beograd je deseti maloprodajni objekat Petrola u Srbiji, treći u Beogradu.

Kao i svi dosadašnji i ovaj objekt je suvremenog i multifunkcionalnog dizajna, usmjeren prema pružanju najšireg spektra usluga, pa tako na jednom mestu objedinjava kvalitetnU uslugU uz ponudu visokokvalitetnog goriva Q Max, motornih ulja, kao i robe široke potrošnje. Petrolov deseti objekt na 93 četvorna metra ima odlično opremljen mini-market Hip Shop, kao i široku ponudu auto kozmetike. Tu su još i Petrolova "Kafa na putu – coffee to go", i ulaznice za većinu sportskih, kulturnih i koncertnih događaja u Srbiji i regiji.

U sklopu te benzinske postaje nalazi se i restoran, gdje SE vozači mogu odmoriti na putovanju. "Ovo je najljepši način da se zakorači u poslovnu 2017. godinu. U Petrolu smo ponosni na svoju mrežu benzinskih servisa koju ćemo intenzivnije širiti, kako ove, tako i u sljedeće godine", rekao je na otvaranju Petrola Leštani Željko Bjelan, direktor Petrola. 

Komentirajte prvi

New Report

Close