Peti vodeći proizvođač mobitela u svijetu otvara prvi shop u ovom dijelu Europe

Foto: Reuters Foto: Reuters

Xiaomi je danas sve prisutniji i na hrvatskom tržištu, dok mobilni uređaji ovog sve zamjećenijeg svjetskog proizvođača postaju još dostupnijima svim zaljubljenicima u suvremenu mobilnu tehnologiju.

Ovih dana Xiaomi je najavio otvorenje Xiaomi shopa u Beču koje se očekuje tijekom svibnja, čime će i ovaj dio Europe dobiti svoj prvi originalan Xiaomi shop. Xiaomi je danas sve prisutniji i na hrvatskom tržištu, dok mobilni uređaji ovog sve zamjećenijeg svjetskog proizvođača postaju još dostupnijima svim zaljubljenicima u suvremenu mobilnu tehnologiju.

Osnovan 2010. godine te vođen osobnim uvjerenjem osnivača i poduzetnika Lei Juna da tehnologija visoke kvalitete treba biti pristupačna svima, a što je u konačnici postalo i poslovna filozofija ovog kineskog vizionara u području mobilne tehnologije, Xiaomi je uz rekordan rast trenutno na 5. mjestu u domeni proizvođača pametnih telefona u svijetu.

Xiaomi uređaji dostupni su na domaćem tržištu u više modela, a za lipanj je najavljen i dolazak dugo očekivanog modela Mi MIX 2S. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!