Novi milijunski ugovori Viadukta i ĐĐ Specijalnih vozila

Autor: Poslovni.hr/Hina , 17. lipanj 2016. u 12:53
Foto: Ivica Galović / Pixsell

Đuro Đaković Specijalna vozila, tvrtka u sastavu slavonskobrodske Grupe Đuro Đaković, izvijestila je, pak, da je sklopila 20 milijuna kuna vrijedan ugovor o proizvodnji teretnih vagona za francuskog naručitelja.

Zagrebački Viadukt izvijestio je u petak o potpisu ugovora za izvođenje radova na projektu izgradnje vodokomunalne infrastrukture u Zaprešiću, vrijednog više od 21 milijuna kuna, dok je iz Đuro Đaković Specijalnih vozila objavljeno da je s francuskim naručiteljem potpisan 20 milijuna kuna vrijedan ugovor o proizvodnji teretnih vagona.

 Kako se navodi u obavijesti Viadukta, zajednica ponuditelja koju čine Viadukt i tvrtka HIS iz Donje Višnjice potpisala je ugovor o građenju u projektu izgradnje vodokumunalne infrastrukture na distributivnom području vodoopskrbe i odvodnje Zaprešić s tvrtkom Vodoopsrba i odvodnja Zaprešić.

 Vrijednost radova iznosi više od 21,12 milijuna kuna bez PDV-a, a rok za završetak ugovorenih radova je 15. prosinca ove godine.

 Đuro Đaković Specijalna vozila, tvrtka u sastavu slavonskobrodske Grupe Đuro Đaković, izvijestila je, pak, da je sklopila 20 milijuna kuna vrijedan ugovor o proizvodnji teretnih vagona za francuskog naručitelja.

 Ugovor s francuskim naručiteljem, kako se navodi u obavijesti, sklopljen je u četvrtak, a odnosi se na proizvodnju i isporuku teretnih vagona, koji će biti isporučeni do kraja 2016. godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close